Tražite posao?

Nudimo Vam dinamičnu i stimulativnu radnu okolinu u kojoj u potpunosti možete razviti svoje potencijale te rad i kontinuirano upoznavanje s novim tehnologijama.

Bez obzira na trenutno otvorene natječaje ukoliko smatrate da nam svojim znanjem i iskustvom imate što za ponuditi ispunite obrazac i pošaljite nam svoj životopis.


Vaše podatke i životopis pohranit ćemo u našu bazu podataka, a s Vama ćemo rado stupiti u kontakt čim se ukaže potreba za kadrom Vašeg profila. Podacima prikupljenim iz životopisa koristit ćemo se isključivo u svrhu odabira zaposlenika i zapošljavanja.

Međutim, ukoliko od nas zatražite brisanje Vaših podataka, primjerice ako ne stupite u radni odnos ili ne dobijete odgovor u vrijeme kada ste to očekivali, takav zahtjev ćemo zaprimiti te na Vaš zahtjev obrisati podatke koje ste nam učinili dostupnima.

Predlažemo da Vaše podatke koje budete navodili u Vašim prijavama, molbama, CV-ima i drugim dokumentima ograničite na one koji su zaista potrebni za zasnivanje radnog odnosa i koji od Vas budu izričito traženi te da ne ističete suviše osobne, osjetljive i za radni odnos neprimjerene podatke.


TRENUTNO OTVORENI NATJEČAJI

Nema trenutno otvorenih natječaja.


 

POŠALJITE NAM SVOJ ŽIVOTOPIS

Molimo Vas da popunite obrazac niže kako biste nam dostavili svoj životopis:

Vaše ime i prezime *

Email *

Kontakt telefon *

Predmet

Željeno područje rada (opcionalno)

Sadržaj

Priloži životopis *:
(.pdf .doc ili .docx; maksimalna veličina: 2MB):

Motivacijsko pismo (opcionalno) :
(.pdf .doc ili .docx; maksimalna veličina: 2MB):