Specijalizirane aplikacije

Specijalizirana programska riješenja su rješenja napravljena po specifičnim zahtjevima korisnika, a razvijaju se u slučaju kada na tržištu ne postoji gotovo programsko rješenje koje zadovoljava potrebu praćenja specifičnog poslovnog ili nekog drugog procesa.

Gotova specijalizirana rješenja koja imamo u ponudi su :

  • Astra Bazaar – je programsko rješenje namjenjeno za naplatu najma štandova na tržnicama uz pomoć prijenosnih uređaja, te centralizirano praćenje naplate i obradu ostalih podataka veznih za ovu djelatnost. Aplikacija se može koristiti i za druge djelatnosti poput iznajmljivanja ležaljki ili suncobrana na plažama i slično.
  • Astra Piccolo – Je programsko rješenje namjenjeno dječjim vrtićima i drugim odgojnim ustanovama koje svoj rad temelje na Montessori metodologiji, iako je primjenjiva i u radu drugih ustanova koje imaju vlastite načine organiziranja aktivnosti unutar skupina. Osim za praćenje aktivnosti djece po skupinama, aplikacija sadži sve funkcionalnosti vezane za evidenciju upisa djece i naplatu usluga, organiziranje skupina, izrade planova aktivnosti i slično.