O nama

Tvrtka InfoLink d.o.o. osnovana je 6. prosinca 1994. godine i danas broji 20 djelatnika. Osnovna djelatnost je razvoj, implementacija i održavanje poslovnih IT sustava utemeljeno na Oracle i Microsoft tehnologiji. Oracle razvojni alati Forms, Reports, Graphic, Jdeveloper, kao i Microsoft Visual Studio te .NET, Ruby on Rails i drugi pomogli su nam u razvijanju brojnih aplikacijskih rješenja u klientsko-poslužiteljskom, intranetskom i internetskom okruženju. S napretkom ICT tehnologija nametnula se potreba za razvojem mobilnih aplikacija na Android operativnom sustavu, koje izrađujemo i prema posebnim zahtjevima korisnika.

VIZIJA: Suvremenom tehnologijom stvoriti napredno poslovno, informacijsko, i društveno okruženje, dostupno svima.

MISIJA: Osmišljavanjem kvalitetnih programskih rješenja uz korištenje suvremenih tehnologija, stvoriti preduvjete za  dostupnost suvremenih tehnologija što širem krugu korisnika, te tako unaprjeđenjem poslovanja korisnika naših programskih rješenja utjecati na razvoj i unaprjeđenje društva u cjelini.

STRATEŠKI CILJEVI:

  • Unaprjeđenje organizacijskih,  upravljačkih i implementacijskih struktura revizijom postojećih i uvođenjem novih procedura unutar tvrtke
  • Edukacija osoblja i organizacija transfera znanja
  • Uvođenje novih inovativnih pristupa valoriziranju participacije djelatnika u projektima na kojima rade
  • Razvojem novih programskih rješenja otvoriti pristup novim tržištima koristeći nove web tehnologije
  • Održavanje, revizija i unaprijeđenje postojećih rješenja u skladu sa potrebama korisnika
  • Društveno odgovorno poslovanje