Programska rješenja

Osmišljavanjem kvalitetnih programskih rješenja uz korištenje suvremenih tehnologija, stvaramo preduvjete za dostupnost suvremenih tehnologija što širem krugu korisnika, te tako unaprijeđenjem poslovanja korisnika naših programskih rješenja utječemo na razvoj i unapređenje društva u cjelini.

POS (point of sale) ili prodajno mjesto je svako mjesto izdavanja računa. Za takve poslovne funkcije potrebno je osigurati adekvatan naplatni uređaj, a programsko rješenje kao i izbor pripadajuće opreme ponajviše ovisi o djelatnosti poslovnog subjekta, kao i poslovnom procesu koji je potrebno obraditi.

Za Vas smo razvili nekoliko programski rješenja, tzv. Blagajni, koje su ujedno i usklađene sa zakonom o fiskalizaciji.

Astra Bar

Namijenjena ugostiteljskim objektima u sustavu fiskalizacije. Prilagođene verzije odgovaraju različitim tipovima ugostiteljskih objekata.

Astra Shop

Fiskalna blagajna za maloprodajne trgovine i pružatelje usluga. Namijenjena malom i srednjem poduzetništvu.

Astra Medical

Programsko rješenje za blagajničko poslovanje ordinacija. Osnovna funkcionalnost aplikacije je izdavanje računa pacijentu ili platitelju usluge.

ERP ili Enterprise Resource Planning su informatički sustav koji predstavljaju vrhunac management alata koje poznaje moderni business. ERP sustavi ukratko, kroz jednu aplikaciju vode računa o svim resursima tvrtke neovisno o tome govori li se o osoblju, zalihama, potraživanjima, proizvodnji… ERP sustavi bilježe procese koji se odvijaju u organizaciji i kao svoju posljedicu imaju knjigovodstvo, dok uobičajeno knjigovodstvo samo evidentira događaje nakon što su se dogodili. Tako imate sustav koji prati sve resurse u realnom vremenu, tj. svaki pomak se evidentira u trenutku kada se dogodi, i manager ispred sebe može imati izvještaj koji iscrpno i točno pokazuje trenutno stanje,i na osnovu čega se točno mogu predvidjeti slijedeći događaji i pravodobno poduzeti potrebne korake.

Astra Quasar

Poslovno-računovodstveni sustav namijenjen svim kategorijama poduzetnika za praćenje i analizu poslovnih procesa

Astra First

Modul je za izradu periodičnih i završnih financijskih i statističkih izvješća, kao i popratnih obrazaca, odluka i bilješki uz financijske izvještaje

Astra Agro

Model praćenja i upravljanja ratarskom poljoprivrednom proizvodnjom kako u vlastitom proizvodnom ciklusu tako i u ciklusu ugovorno financirane kooperativne proizvodnje.

Specijalizirana programska riješenja su rješenja napravljena po specifičnim zahtjevima korisnika, a razvijaju se u slučaju kada na tržištu ne postoji gotovo programsko rješenje koje zadovoljava potrebu praćenja specifičnog poslovnog ili nekog drugog procesa.

Gotova specijalizirana rješenja koja imamo u ponudi su :

Astra Bazaar

Aplikacija za praćenje i naplatu zakupa prodajnih mjesta na tržnicama

Astra Piccolo

Aplikacija namijenjena dječjim vrtićima i drugim odgojnim ustanovama