You are currently viewing AMP

AMP

Astra Mobile POS je aplikacija namjenjena svim poslovnim subjektima koji imaju potrebu za izdavanje, fiskaliziranje i naplatu računa na terenu, odnosno uz pomoć mobilnih uređaja ili tableta. 

KOJE SU MOGUĆNOSTI?

Aplikacija omogućuje kreiranje artikala (prozivoda ili usluga), izdavanje računa za iste, te kreiranje izvještaja dnevnog prometa. Ukoliko u poslovanju postoji potreba za uvođenje više naplatnih uređaja, svaki od njih će se putem aplikacije registrirati kao odvojeni poslovni objekat (kako je i predviđeno zakonom o fiskalizaciji), te će svaki naplatni uređaj raditi neovisno od ostalih, odnosno imat će zaseban brojač računa.

Astra Mobile Pos svoju primjenu prvenstveno ima kod korisnika koji imaju pokretna prodajna mjesta, ili uslugu obavljaju kod korisnika (transport, djelatnost trgovačkih putnika, veterinari, DDD tvrtke i brojni drugi), ali se može primjenjivati i za rad u zatvorenom prostoru kod korisnika koji ne koriste veliki broj artikala (razne uslužne djelatnosti), te koji osim izdavanja računa ne zahtjevaju nikakve dodatne obrade podataka na samom naplatnom mjestu (odvjetnički uredi, javni bilježnici, frizerski saloni, kozmetički saloni i ostale uslužne djelatnosti sličnog tipa).

Aplikacija se može primjenjivati i za rad u zatvorenom prostoru, pa nema potrebe za uvođenjem dodatnog naplatnog uređaja koji će biti fiksno postavljen u uredu, ambulanti ili nekom drugom poslovnom prostoru.

amp-oprema

NA KOJI NAČIN?

Tehničke karakteristike aplikacije zahtjevaju:

  1. Mobilni (smart phone) ili tablet uređaj sa Android operativnim sustavom (minimalno verzija 2.3. i kasnije). U slučaju tablet uređaja koji će se koristiti za rad na terenu potrebno je osigurati da uređaj ima mogućnost umetanja sim-kartice za pristup internetu, dok je za tablet koji će se koristiti u zatvorenom prostoru, odnosno koji će imati pristup wi-fi mreži, dovoljno da isti može pristupiti bežičnoj internet mreži. Nadalje, radi tiska računa potrebno je osigurati da mobilni uređaj (smart phone) i tablet imaju bluetoth, jer se pisač koji se koristi za rad ove aplikacije na uređaj spaja bežično.
  2. BlueTooth Printer za tisak računa (za tehničke detalje i specifikacije nužne prethodne konzultacije) Orjentaciona cijena uređaja je 1.650,00 kn uvećano za pdv.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA AMP?

Prednost aplikacije koju posebno naglašavamo je da je ista instalirana na sam uređaj, te stoga omogućava da se računi uredno izdaju i ukoliko dođe do prekida internet veze, te da se isti fiskaliziraju kada se veza ponovno uspostavi. Drugim riječima aplik acija ne radi isklučivo preko interneta kao što je slučaj sa drugim sličnim aplikacijama koje zahtjevaju stalnu internet vezu, nego se na internet spaja samo kratko u trenutku fiskalizacije računa, pa stoga stalna internet veza nije preduvjet za rad aplikacije.

Platforma za aplikaciju je Android operativni sustav.

Cijena aplikacije: 1.500,00 kn + PDV

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.