You are currently viewing Priznanje za InfoLink – Certifikat bonitetne izvrsnosti

Priznanje za InfoLink – Certifikat bonitetne izvrsnosti

Temeljem poslovnih rezultata u 2012. godini stekli smo pravo nošenja Certifikata bonitetne izvrsnosti za 2013. godinu, a kojim se dokazuje kredibilitet i konkurentnost na hrvatskom tržištu. Certifikat dodjeljuje Bisnode, europski br. 1 za poslovne informacije, a prema kriterijima, InfoLink d.o.o. pripada u 4% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj. 

Što je bonitetna ocjena izvrsnosti?

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u slijedećih dvanaest mjeseci.

Poduzeća s bonitetnom izvrsnosti posluju natprosječno i manja je vjerojatnost da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa. Za dobivanje bonitetne izvrsnosti poduzeće mora dodatno ispunjavati sljedeće standarde kvalitete:

  • mora imati barem jednog zaposlenika;
  • ukupni prihodi poduzeća moraju biti veći od 150.000 kuna;
  • poduzeće mora imati pozitivan kapital;
  • neto profitna marža poduzeća mora biti barem 1%;
  • za poduzeća s bonitetnom ocjenom izvrsnosti AA procjena vjerojatnosti blokade računa u idućoj godini mora biti manja od 2,4%.

Poslovni subjekti s bonitetnom izvrsnosti AA imaju 62% vjerojatnosti da zadrže bonitetnu izvrsnost u sljedećoj godini.

Certificiranje je u međunarodnom okruženju postalo ustaljena praksa i metoda poduzećima za daljnju konsolidaciju reputacije i povjerenja u domaćem i međunarodnom poslovnom okruženju. Nositelji certifikata dobivaju dodatno povjerenje svojih poslovnih partnera.

Infolink d.o.o.

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.